Call Center : 937 660 541

Condicions de compra

1. Preus

2. Formes de pagament

3. Formes d'enviament i terminis d'entrega

4. Garantia

5. Devolucions i canvis de material

6. Limitación de responsabilitat

7. Protecció de dades de caràcter personal

8. Legislació i jurisprudència
1. Preus

Tots els preus dels nostres productes són amb iva inclòs. L'impost sobre el valor afegit , com a regla general s'aplicarà el tipus impositiu del 21 %. Els preus exposats a www.nandihostaleria.com podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment.


2. Formas de pagament

El sistema mostrarà automàticament les formes de pagament disponibles amb la seva comanda.


1) Targeta de crèdit VISA o MASTERCARD

2) Paypal
Li garantim que cadascuna de les transaccions realitzades en nandihostaleria.com és 100% segura. Totes les operacions que impliquin la transmissió de dades personals o bancàries es realitzarà utilitzant un entorn segur. Nandihostaleri.com utilitza un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL ( Secure Socked Layer ) . Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa. Així mateix les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament al TPV ( Terminal Punt de Venda del Banc ) . A més li informem que en un esforç per proporcionar major seguretat als propietaris de targetes de crèdit, hem incorporat a la nostra passarel·la de pagaments el sistema de pagament segur denominat CES ( Comerç Electrònic Segur ) . D'aquesta manera, si és titular d'una targeta " securitzada " sempre podrà efectuar pagaments amb targeta VISA o MASTERCARD al nostre comerç.
En pagar amb targeta VISA o MASTERCARD se li demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta VISA o MASTERCARD , oferint, d'aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.
Què és CES (Comerç Electrònic Segur)? CES és un sistema per assegurar les transaccions a Internet promogut per Visa Internacional, Mastercard, Microsoft i Netscape, entre d'altres. La principal finalitat és donar més seguretat tant a l'usuari d'Internet com als comerços que venen a través de la Xarxa al autentificar al comprador com legítim titular de la targeta que utilitzeu. A la pràctica, en pagar amb una targeta VISA o MASTERCARD "securitzada", se li sol·licitarà, a més del número i data de caducitat, una clau personal d'ús exclusiu per a compres per Internet que l'identifica, de manera inequívoca, com el seu propietari. D'aquesta manera, ningú podrà fer una compra a Internet si desconeix aquesta clau. Podrà distingir si està activat el protocol de Comerç Electrònic Segur pels logos de VISA "Verified by VISA" i de Mastercard "Mastercard Secure Code". Si encara no ha rebut una clau personal d'ús exclusiu per a pagaments a Internet, li aconsellem que sol·liciti a la seva entitat financera adherir les seves targetes al servei de Comerç Electrònic Segur. Per això pot posar-se en contacte amb el seu banc o si és client de banca electrònica podrà demanar-online directament. El frau amb targeta de crèdit és un delicte, Nandi Hostaleria, SL. emprendrà acció judicial contra tot aquell que realitzi una transacció fraudulenta a la nostra botiga on-line.

Paypal permet als consumidors que disposin de correu electrònic enviar pagaments a Internet de forma segura , còmoda i rendible. La xarxa de Paypal es basa en la infraestructura financera existent de comptes bancaris i targetes de crèdit per crear una solució global de pagament en temps real. Paypal ofereix un servei especialment pensat per a aquells que no els satisfan els mecanismes de pagament tradicional. Per a més informació pot visitar la web de Paypal : www.paypal.com Atenció : recàrrec d'1 € per despeses de gestió.


3. Formes d'enviament i terminis de lliurament

Nandi Hostaleria, SL. garanteix el lliurament entre 48 i 72 hores, sempre que el material es trobi en estoc, excepte que es realitzi en dissabtes, diumenges i festius, en aquest cas la comanda es tramitarà el primer dia laborable posterior al dia de realització de la mateixa. A més, cal tenir en compte que els terminis es computen en dies laborables i que es poden veure alterats per festes locals o nacionals.
Nandi Hostaleria, SL. es reserva el dret de variar el tipus d'enviament i la companyia per la qual s'efectuï aquest, independentment del que s'exposa en aquestes pàgines, i sempre que no suposi un perjudici per al client.
A) Enviaments a domicili: Ports gratuïts en comandes d'import superior a 50 € (IVA inclòs). Per aquelles comandes d'import inferior es cobrarà 6 € (IVA inclòs) en concepte de despeses d'enviament. Atenció: l'import dels productes d'ofertes especials, no serà considerat pel càlcul dels ports gratuïts.


4. Garantia

Els clients de Nandi Hostaleria , sl es beneficien de la garantia donada pels diferents fabricants de cadascun dels articles. Els defectes o desperfectes a causa d'una incorrecta utilització o manipulació del material o el desgast produït per un ús normal del mateix , no s'inclouen en aquesta garantia. Les minves en la funcionalitat dels articles, a causa de les limitacions de concepció dels mateixos, també estant excloses de la cobertura d'aquesta garantia.


5. Devolucions i canvios de material

Si per qualsevol motiu no quedes satisfet amb la teva comanda, tens un termini de 7 dies hàbils, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per retornar-mateix. (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la llei 47/2002, de 19 de desembre.).
Només has de fer-nos arribar el producte en perfectes condicions, sense utilitzar i en el seu embalatge original, incloent garanties, etiquetes i instruccions d'ús. L'enviament de la devolució fins al nostre magatzem va a càrrec del client i en cas de canvi, també hauran d'abonar els 6 € de despeses d'enviament de la botiga al client. És molt important que ens tornis el / els productes de canvi o devolució perfectament embalats. En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inadequat, no admetrem la devolució. Un cop rebuda la mercaderia en el nostre magatzem i comprovat que es donen totes les condicions anteriors, Nandi Hostaleria, SL s'admetrà la devolució del producte i es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada, i si escau, l'enviament del nou producte:
a) Si vas efectuar el pagament a través de targeta de crèdit, se't abonarà l'import en la mateixa targeta de crèdit. Per realitzar el canvi o devolució, veu al nostre apartat "Servei al client" de baix de tot, "devolucions" i omple el formulari següent o truca'ns al 937660541. Tingues en compte que nandihostaleria.com no admet enviaments a ports deguts, abans de qualsevol canvi posa't en contacte amb nosaltres, comercial@nandihostaleria.com.


6. Protecció de dades de caràcter personal

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l' informem que les seves dades personals que ens faciliti seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal , creat i mantingut sota la responsabilitat de Nandi Hostaleria SL. La finalitat d'aquest fitxer és facilitat la tramitació de les comandes i , en cas que ens hagi autoritzat expressament a la casella corresponent, també a enviar-li comunicacions comercials sobre productes i serveis que puguin resultar del seu interès . Els clients de Nandi Hostaleria , SL. podran en tot moment exercitar els drets d'accés rectificació , cancel·lació i oposició, comunicant-ho per correu electrònic a info@nandihostaleria.com o per escrit a Nandi Hostaleria , c / Francesc Bartrina nº 7 local C 08370 Calella ( Barcelona )


7. Legislació i jurisdicció

Les condicions generals presents interpretaran d'acord amb la legislació vigent a Espanya en la matèria , que s'aplicarà subsidiàriament en tot el que no s'hagi previst. ( Bàsicament Llei 34/2002 de 11 de juliol de serveis d'informació i comerç electrònic )TERMINI DE LLIURAMENT

El termini de lliurament serà d’entre 5-6 dies, un cop confirmat el pagament per part del Client i s’envia per missatgeria 24/48 hores, sempre i quan l'article estigui en stock. Si no esta disponible el servei serà de 15 dies.

DESPESES D’ENVIAMENT
Enviaments Nacional i Peninsular, gratuïts a partir de compres de 50 €. Per compres inferiors a 50 € el preu de l’enviament és de 6 €.
S’estableixen les següents Condicions:
1. Els enviaments es realitzen mitjançant el servei de missatgeria. 
2. Els costos d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec. 
3. S’entén com enviament el lliurament dels articles en domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les relacionades dalt.
4. Nandi Hostaleria lliurem les comandes al servei de missatgeria en un termini màxim de 72 hores. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel serveis de missatgeria.
  • Segueix-nos